Vereniging WTV Westbroek

WTV Westbroek is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU). Middels notariële akte zijn de statuten en het huishoudelijk reglement vastgelegd.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende vijf leden:

Bestuur WTV Westbroek
Voorzitter
Martin Westeneng
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris
Jan Hennipman
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester
Gert-Jan Evers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuursleden
Jan van Vliet
Kees Wijnen

Lid worden

Als je interesse hebt om ook lid te worden dan kan je het ingevulde inschrijfformulier mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. samen met het bestelformulier van de kleding (zie volgende paragraaf). Alle leden van WTV Westbroek dienen in clubkleding deel te nemen aan de gezamenlijke clubritten. Deze kleding dient bij inschrijving besteld te worden. Inschrijven is mogelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder 12 jaar is een speciaal lidmaatschap mogelijk. Informeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden. 

Behalve lid van WTV Westbroek word je ook automatisch ingeschreven bij de NTFU. Lidmaatschap van de NTFU voorziet ondermeer in korting op deelname aan toertochten, 6x per jaar een gratis Wielermagazine, maar ook in een fietsverzekering. Meer hierover is te vinden op www.ntfu.nl.

Kleding WTV Westbroek

Kleding

WTV Westbroek rijdt in zelf ontworpen wielerkleding van het merk Bioracer. Diverse sponsoren maken het bestaan van de vereniging mede mogelijk en staan vermeld op de kleding. Kleding wordt jaarlijks besteld of eerder als minimale ordergrootte bereikt is. Middels het bestelformulier kan de gewenste kleding besteld worden. Voor de juiste maatvoering verwijzen wij naar de maattabel van Bioracer. Het ingevulde bestelformulier kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Caravan Stalling Stichtse Vecht Fysio Westbroek ROWS Website Solutions Van Oostrum Van Vulpen transport De Wilde Metaal Wühtrich Assurantiën  J. Veldhuizen Loonbedrijf BV Rijwielpaleis Bilthoven