WTV Westbroek is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU). Middels notariële akte zijn de statuten en het huishoudelijk reglement vastgelegd.

BESTUUR

Het bestuur bestaat uit de volgende vier leden:

Voorzitter
Martin Westeneng
voorzitter@wtvwestbroek.nl

Secretaris
Jan Hennipman
secretaris@wtvwestbroek.nl

Penningmeester
Gert-Jan Evers
penningmeester@wtvwestbroek.nl

Algemeen bestuurslid
Bert Bos

LID WORDEN

Als je interesse hebt om ook lid te worden dan kun je je via onderstaande knop aanmelden. Alle leden van WTV Westbroek dienen in clubkleding deel te nemen aan de gezamenlijke clubritten. Deze kleding dient middels de speciale WTV Westbroek-webshop van Bioracer besteld te worden. Voor leden is deze webshop jaarlijks een aantal weken geopend in het najaar. Inschrijven is mogelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder 12 jaar is een speciaal lidmaatschap mogelijk. Informeer via info@wtvwestbroek.nl naar de mogelijkheden. 

Behalve lid van WTV Westbroek word je ook automatisch ingeschreven bij de NTFU. Lidmaatschap van de NTFU voorziet ondermeer in korting op deelname aan toertochten, 6x per jaar een gratis Wielermagazine, maar ook in een fietsverzekering. Meer hierover is te vinden op www.ntfu.nl.

KLEDING

WTV Westbroek rijdt in zelf ontworpen wielerkleding van het merk Bioracer. Diverse sponsoren maken het bestaan van de vereniging mede mogelijk en staan vermeld op de kleding. Kleding kan jaarlijks besteld worden via de WTV Westbroek-webshop die Bioracer ingericht heeft met de verschillende items uit het clubassortiment. Leden krijgen elk najaar een uitnodiging om hiervan gebruik te maken, de webshop is dan een beperkt aantal weken geopend. Voor de juiste maatvoering verwijzen wij naar de maattabel van Bioracer.