WTV Westbroek is een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid en aangesloten bij de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU). Middels notariële akte zijn de statuten en het huishoudelijk reglement vastgelegd.

BESTUUR

Het bestuur bestaat uit de volgende vijf leden:

Voorzitter
Martin Westeneng
voorzitter@wtvwestbroek.nl

Secretaris
Jan Hennipman
secretaris@wtvwestbroek.nl

Penningmeester
Gert-Jan Evers
penningmeester@wtvwestbroek.nl

Algemeen bestuursleden
Jan van Vliet
Kees Wijnen

LID WORDEN

Als je interesse hebt om ook lid te worden dan kun je je via onderstaande knop aanmelden. Vergeet niet om ook het bestelformulier van de kleding (zie volgende paragraaf) in te vullen en te mailen naar info@wtvwestbroek.nl. Alle leden van WTV Westbroek dienen in clubkleding deel te nemen aan de gezamenlijke clubritten. Deze kleding dient bij inschrijving besteld te worden. Inschrijven is mogelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder 12 jaar is een speciaal lidmaatschap mogelijk. Informeer via info@wtvwestbroek.nl naar de mogelijkheden. 

Behalve lid van WTV Westbroek word je ook automatisch ingeschreven bij de NTFU. Lidmaatschap van de NTFU voorziet ondermeer in korting op deelname aan toertochten, 6x per jaar een gratis Wielermagazine, maar ook in een fietsverzekering. Meer hierover is te vinden op www.ntfu.nl.

KLEDING

WTV Westbroek rijdt in zelf ontworpen wielerkleding van het merk Bioracer. Diverse sponsoren maken het bestaan van de vereniging mede mogelijk en staan vermeld op de kleding. Kleding wordt jaarlijks besteld of eerder als minimale ordergrootte bereikt is. Middels het bestelformulier kan de gewenste kleding besteld worden. Voor de juiste maatvoering verwijzen wij naar de maattabel van Bioracer. Het ingevulde bestelformulier kan gemaild worden naar info@wtvwestbroek.nl.

Als u of jij lid wil worden van de ‘Wielertoervereniging Westbroek’ vul dan onderstaand formulier in. Per mail ontvang je dan een bevestiging van inschrijving en verdere informatie.

Leden worden tevens ingeschreven bij de NTFU, ontvangen 6 keer per jaar het NTFU-magazine “Fietssport”, korting op deelname aan NTFU- toertochten en nemen gratis deel aan de NTFU-fietsverzekering.

Het lidmaatschap loopt van januari t/m december en wordt automatisch verlengd tot wederopzegging.

Wij bieden de volgende lidmaatschappen aan:
€55,- per jaar – Hoofdlidmaatschap
€50,- per jaar – Gezinslid (2e lid uit zelfde gezin als hoofdlid) 
€45,- per jaar – Elk volgend gezinslid (vanaf 3e lid uit zelfde gezin als hoofdlid)
€45,- per jaar – Jeugdlid (12 t/m 16 jaar)
€30-, per jaar – Hoofdlidmaatschap en al NTFU lid bij andere vereniging (vermeld ledenpasnummer bij onderstaand veld ‘overig’)

INSCHRIJFFORMULIER